yoga

Jag är certifierad lärare i kundaliniyoga och ger klasser i Lokalen Bra på Vallgatan i Göteborg.


NY KURS!!
Kundaliniyoga i Lokalen Bra  
8 veckorskurs med start 3 september 2019
19.00-20.30

Anmälan görs till malinwattring@gmail.com 


Den 3 september startar en ny kurs i kundaliniyoga. Detta är en holistisk yogaform som kombinerar kroppsställningar, andningsövningar, avslappning och meditation. Yoga mjukar upp och stärker kroppen, reducerar stress och ökar flödet av livsenergi. Alla kan delta, nybörjare som van yogi. En gör övningarna utefter sin egen kropp och sina förutsättningar.

Att yoga är att utforska sig själv. Att resa inåt, att lyssna på och vara med sig själv. Att lära känna sina gränser och motsånd. Att träna sig i självkärlek och acceptans och att öppna upp för flöde och läkning.

Varmt välkommen!


Kostnad
Priset för hela kursen är 1200 kr. Vill du gå enstaka gånger kostar det 150 kr per gång. 

Vad är kundaliniyoga?

Kundaliniyoga är en aktiv och dynamisk yogaform som förenar kroppsställningar, meditation, avslappning och andningstekniker. Det är en holistisk yogaform som syftar till att öka din medvetenhet. Kundaliniyoga brukar beskrivas som ”hushållsyoga”, tanken är att du ska kunna använda dig av kraften och energin som du bygger upp genom yogan i ditt vardagliga liv.

Att utöva yoga ger dig god hälsa, ett starkt immunförsvar, vitala körtlar, ett kraftfullt nervsystem & bra blodcirkulation. Genom meditation kan du lugna sinnet och utveckla din intuition samt ditt neutrala sinne. Yoga frigör blockeringar i kroppen vilket gör att en får ett ökat energiflöde och mer livskraft  och öppnar upp för läkning. Yoga är en väg till självkännedom och självkärlek. 

För mig personligen har yogan varit ett stort stöd i mitt utövande som musiker. Jag ser det som att kroppen är halva instrumentet och yogan hjälper mig att hålla kroppen smidig och mjuk. Meditationen hjälper mig att stärka mitt fokus och stärker mig mentalt. Yogan hjälper mig att hantera stress och press och har för mih fungerat som ett verktyg för att ta hand om mig själv. 

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till mig på malinwattring@gmail.com