yoga

Jag är certifierad lärare i kundaliniyoga och ger klasser i Lokalen Bra på Vallgatan i Göteborg.


NY KURS!!
Kundaliniyoga i Lokalen Bra  
8 veckorskurs med start 2 april
19.00-20.30

Anmälan görs till malinwattring@gmail.com 


Den 2 april startar en ny kurs i kundaliniyoga. Detta är en holistisk yogaform som kombinerar kroppsställningar, andningsövningar, avslappning och meditation. Alla kan delta, nybörjare som van yogi. En gör övningarna utefter sin egen kropp och sina förutsättningar.

Under denna kursen jobbar vi med chakrasystemet. Enligt yogisk filosofi består kroppen inte bara utav kött och blod utan även av energi, så kallad prana. Chakran kan beskrivas som energicenter eller energihjul och enligt kundaliniyogan har vi åtta stycken. De första sju finns belägna ut med ryggraden och det åttonde, auran, är placerat runt om oss. Du kommer få lära dig om hur ett balanserat respektive obalanserat chakra tar sig i uttryck och vad du kan göra för att skapa balans. Om du vill kan du få med dig pass hem så att du kan fortsätta din praktik där. 

Att yoga är att utforska sig själv. Att resa inåt, att lyssna på och vara med sig själv. Att lära känna sina gränser och motsånd. Att träna sig i självkärlek och acceptans och att öppna upp för flöde och läkning.
Varmt välkommen!


Datum och priser
 
2, 9, 16, 23 & 30 april, 7, 14 & 21 maj kl 19-20.30. Kostnad för hela kursen är 1000 kr. Vill du gå enstaka gånger kostar det 130 kr per gång. 

Vad är kundaliniyoga?

Kundaliniyoga är en aktiv och dynamisk yogaform som förenar kroppsställningar, meditation, avslappning och andningstekniker. Det är en holistisk yogaform som syftar till att öka din medvetenhet. Kundaliniyoga brukar beskrivas som ”hushållsyoga”, tanken är att du ska kunna använda dig av kraften och energin som du bygger upp genom yogan i ditt vardagliga liv.

Att utöva yoga ger dig god hälsa, ett starkt immunförsvar, vitala körtlar, ett kraftfullt nervsystem & bra blodcirkulation. Genom meditation kan du lugna sinnet och utveckla din intuition samt ditt neutrala sinne. Yoga frigör blockeringar i kroppen vilket gör att en får ett ökat energiflöde och mer livskraft  och öppnar upp för läkning. Yoga är en väg till självkännedom och självkärlek. 

För mig personligen har yogan varit ett stort stöd i mitt utövande som musiker. Jag ser det som att kroppen är halva instrumentet och yogan hjälper mig att hålla kroppen smidig och mjuk. Meditationen hjälper mig att stärka mitt fokus och stärker mig mentalt. Yogan hjälper mig att hantera stress och press och har för mih fungerat som ett verktyg för att ta hand om mig själv. 

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till mig på malinwattring@gmail.com